Skip to main content

Husudvalget

Medlemmer

Bo Aagaard

Telefon 48 18 86 31

Strategi

Mål A
Vedligeholdelse, renovering opgradering af bygninger.

Plan

  • Renovering af tag over restauranten.
  • Omklædningsrum gøres færdig.
  • Restauranten.
  • Tilslutninger og afløb til og fra div. installationer.

Værdier

  • Vi ønsker, at vores gæster og medlemmerne skal føle sig godt tilpas, når de
  1. anvender vores omklædning, bad og toiletter,
  2. bruger vores restaurant og gårdhaven.
  • Vi ønsker at holde bygningerne i en sådan stand, at de ikke mister deres brugsværdi.

Gennemførelse

  • Finde de midler, der skal til, for at afslutte den igangsatte renovering af omklædnings-faciliteterne. De skal fremstå som totalrenoverede og dermed give brugerne et positivt helhedsindtryk.
  • Finde midler til vedligehold og højnelse af kvaliteten af nuværende bygninger – ude såvel som inde.
  • Sætte arbejde i gang med skiltning i og omkring klubhuset.

Mål B
Indretning, ombygning, tilbygninger og nybygninger.

Plan

  • Bedre udnyttelse af eksisterende lokaler.
  • Restauranten.
  • Bagrum.
  • Indretning af fællesrummet ved proshop og sekretariatet.
  • Vi fastholder visionen om en ombygning af restauranten med henblik på at skaffe mere plads i lokalerne, der gør dem mere fleksible end de nuværende.

Værdier
Vi ønsker at præsentere os som en udadvendt og venlig og golfklub, når vi modtager vores medlemmer og gæster i rummet mellem proshop og sekretariat.

Gennemførelse

  • Kvaliteten skal generelt forhøjes.
  • Fællesrummet mellem proshop og sekretariat skal revurderes og gøres mere indbydende. Der er megen plads, der ikke nyttiggøres i dagligdagen.
  • Bagrumskapaciteten skal være tilpasset medlemsbehovet.
  • Overveje et ønske om, at rygerummet nedlægges og gøres til en integreret del af restauranten.

Kommisorium

1. Udvalgets sammensætning
Bestyrelsen har indtil videre besluttet, at Husudvalget består vores Klubmanager, og der inddrages flere medlemmer på ad hoc basis efter behov.

2. Målsætning
Det er udvalgets formål inden for rammerne af Klubplanen at sikre løbende at vedligeholde og forbedre MGK´s klubhusfaciliteter og udenoms arealer, så disse fremstår i god og tidssvarende stand. MGK skal være et rart og indbydende sted både at komme og være for hhv. medlemmer, personale og gæster.

3. Opgaver

  • Løbende vedligeholdelse af klubhusfaciliteter og udenomsarealer. Restaurant hører under klubhusfaciliteter ligesom bagrum. Bygninger ved greenkeepergård sorterer under baneudvalg.
  • Oplæg/forslag til forbedringer, nyanskaffelser, ombygning, tilbygning mv. ifm. ovenstående samt gennemførelse af disse tiltag. Oplæg/forslag fremlægges for Bestyrelsen for godkendelse inden arbejde(r) iværksættes.

4. Mødefrekvens og rapportering
Bestyrelsen holdes løbende underrettet om aktiviteter.

5. Økonomi
Udvalget har hidtil fungeret på frivillig basis uden afholdelse af udgifter udvalget imellem, hvilket også vil være målsætningen fremover.
I forbindelse med den løbende vedligeholdelse udarbejdes der et budget til fremlæggelse og godkendelse som hidtil. Forslag til nyanskaffelser, ombygning og andre forbedringer prissættes til fremlæggelse og godkendelse for Bestyrelsen i forbindelse med udarbejdelse af budget.