Skip to main content

Golf i Randers Regnskov

Golf i "Randers Regnskov" (men vi overlevede) HE HE

I weekenden den 3. og 4. oktober blev der spillet landsfinaler for Danske Juniorgolfere fra hele Danmark, på Randers Golfklub flotte anlæg.

Mølleåens Golfklub havde i år kvalificeret ikke mindre end to hold og dermed 8 spillere - nemlig i B og C rækken for juniorer under 16 år.

Lad det være sagt med det samme, det blev en pragtfuld weekend - hvor lørdagen blev brugt til at prøvespille selve banen,  der ligger smukt i landskabet ved Randers, som er et parklignende anlæg, hvoraf de første ni huller er særdeles kuperede og svære at spille.  Det gav masser af udfordringer til vor lovende ungdom, der kløede på med krum hals fra den første øvebold.

Dagene i Randers var både meget regnfulde og ikke mindst blæsende. Lørdagen gav således alle spillere et godt indtryk af banen, og en del forældre valgte at spille med om lørdagen, så joohh vi fra Mølleåens Golfklub var vel ankommet sammen med landets øvrige juniorer osv.

Lørdag aften blev en rigtig hyggeaften, hvor vi alle blev indlogeret på Randers vandrehjem. Peter Holm havde sørget for at booke denne overnatning til os alle (tak for det), og der var sørget for aftensmad sammen med den bestilte overnatning. Vor ungdom faldt hurtigt til ro denne lørdag aften, og de voksne i forældregruppen fik en god snak om løst og fast naturligvis med fokus på dagens prøverunde, og indrømmet der er altid plads til en god historie og et godt grin, når man er samlet på denne uformelle måde.

Søndag formiddag  blev finalerne  blæst i gang, og vores to hold kæmpede en brav kamp.  Det så længe ud til, at vi skulle have min. en førsteplads med til Mølleåen - men lige ved og næsten..... Efter præmieoverrækkelse kunne vi drage mod Sjælland godt trætte oven på mange nye og spændende indtryk.

Hulspil er en krævende disiplin, der kræver masser af mentalt overskud, når man sådan for alvor bliver sat under pres, og denne del er der bred enighed om, at der bør arbejdes med  på den gode og konstruktive måde samtidig med, at vi tager hensyn til, at det jo er ungdom, vi arbejder med.

Når vi ser overordnet på vores 2 hold, er der ydet en stor indsats gennem hele året, og vi har derfor i denne DM weekend hjembragt 2 flotte andenpladser til MGK.  Mon ikke at vores spillere har sovet trygt og godt fra søndag til mandag og er vågnet op som stolte spillere, der bestemt kan være Deres indsats bekendt.

Opsamling på året 2009

Det har været et fantastisk år i vores ungdomsafdeling, der vitterligt er vokset fra de mindste og op igennem rækkerne. Tak til de forældre, der troligt bakker op om ungdomsarbejdet, der indrømmet er tidskrævende, men som giver så meget tilbage i form af mange fine oplevelser.

En del af klubbens juniorer under 16 år (i alt 7 stk.) har valgt at følge Joachim Ravn Pedersen, der sidste år startede selvtræning uden for klubben i et projekt der hedder Dansk Junior Golf Akademi - i daglig tale kaldet DJGA. Dette projekt har for alvor fået fat i landets ungdom, og de har allerede nu opnået imponerende resultater med de spillere, der er tilknyttet.

Joachim Pedersen er i sin daglige træning på Mølleåen meget begejstret for samarbejdet med Jens Ole (vores klubtræner) og vil aldrig slippe dette samarbejde, da Jens Ole har udvist stort engagement og indlevelse i forhold Joachim og alle øvrige unge og kommende golfere.

Som far til en af klubbens ungdomsspillere vil jeg derfor opfordre andre forældre til at bakke op i forhold til alle mulige tænkelige forhold. Der er brug for masser af frivillige hænder, og vi må jo sige, at det går til et godt formål, nemlig vore egne dejlige unger.

Vi ses på golfbanen! Undertegnede var forbi på  vort træningsanlæg mandag den 05.10.09 kl. 15.00 - og sørme om de første landsfinale deltagere ikke var dukket op parate til at bygge videre på de nye oplevelser og erfaringer.

Mange varme efterårstanker !!!

Michael Pedersen

E-mail

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Phone

(+45) 70 20 40 56

Fax

(+45) 70 20 40 58