Skip to main content

Elitens træningslejr

I dagene mellem klubbens åbningsturnering og påsken har Mølleåens elitespillere været på træningslejr i Schloss Lüdersburg i Tyskland. Lad det med det samme være sagt, at vejret var dårligt. Rigtig dårligt. En gennemsnitstemperatur omkring 5 grader, regn og endda slud den ene morgen, og så en frisk vind, når der var ophold i nedbøren. Det var en kold og våd fornøjelse, men det til trods, lykkedes det at gennemføre det planlagte program.
 
Elitens nye trænere Jan Frej Pedersen og Rolf Pedersen stod klar på drivingrangen til at modtage de første spillere kl. 7:30 om morgenen. Den ene halvdel af spillerne havde så starttider fra kl. 8:30 om morgenen, mens den anden halvdel blev på drivingrangen og trænede med Jan og Rolf hele formiddagen. Efter frokost blev der så byttet rundt, så dem der havde trænet om morgenen skulle ud og spille 18 huller, mens dem, der havde spillet fra morgenstunden, skulle på træningsbanen. De sidste spillere forlod sammen med trænerne drivingrangen kl. 19 om aftenen. Så det var fire lange og intensive dage.
 
Vejret til trods var der en del af spillerne, der leverede ganske fornuftige scores i forhold til, at sæsonen kun lige er gået i gang. Det tegner til at blive en sportsligt rigtig spændende sæson for Mølleåen, der for alvor begynder med de første runder af Danmarksturneringen d. 28. og 29. april.
 
På vegne af Eliteudvalget
Peter Nystrup