Skip to main content

Spil med en ikke golfer

Søndag den 20. maj kl. 09.30 – 13.30

Dagens tilbud
Som aktivt medlem af MGK kan du tilmelde dig til en 5 eller måske 7-hullers turnering sammen en gæst, du kender, der ikke er aktiv golfer. Du kan kun tilmelde dig ved at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med de relevante oplysninger for dig og din gæst. (Golfbox kan ikke anvendes).

Efter en kort velkomst kl. 09.30 er der fællestræning. Der bliver dannet 3 træningsgrupper på drivingrange – udslag fra måtterne, spil på putting-green og indspil/bunkerslag – der hver får en instruktør.

Turnering med start kl. 10.30. Er du medlem af MGK og har spilletilladelse, får du her alle tiders chance for at invitere en ven – der ikke er golfer – med til at spille en golfrunde. Vi har alle sammen har hørt venner vise interesse men på samme tid være lidt forbeholdne over for at slå til den lille hvide bold. Det er ofte i form af spørgsmål som "Hvad er det lige, der gør det så interessant at ...?", "Er det svært – det ser da let ud på TV?", "Tror du, at det kan være noget for mig?". Nu kan du invitere en af dem med ud på banen, så de selv kan prøve kræfter med udfordringerne og glæden ved sporten. Der vil være enkelte små præmier til vinder-parrene. Når I har afsluttet jeres runde og afleveret resultatet kan I bytte jeres scorekort til en øl eller en vand hos Jesper i restauranten, hvor I også kan nyde noget af hans dejlige mad.

Der bliver mulighed for at køre en kort tur i golfvogn med et MGK-medlem ved rattet, så gæsterne kan få et indblik i banens mange spændende huller og udfordringer.

Repræsentanter for klubberne-i-klubben vil være til stede og kan fortælle om både golfspillet og det sociale liv.

Pro'en vil være til rådighed og pro-shoppen åben.


Prøvemedlemsskab

I forbindelse med dette arrangement, kan deltagerne tegne et prøvemedlemsskab til kr. 1.000.

➢ Tilbuddet omfatter prøvemedlemsskab i perioden 20. maj – 31. juli.

➢ 6 timers fællestræning på en fast ugedag og tid med hold på 4 – 6 nye golfere.

➢ Mulighed for at deltage i en afsluttende fælles turnering med nye den 29. juli kl. 09.30.

Du kan for egen regning aftale individuel træning med vores Pro Jens Ole Kristensen.

Jens Ole - Pro'en, har også på dagen et tilbud på et begyndersæt til kr. 2.000,00

Har du spørgsmål til turneringen eller prøvemedlemsskabet, så ring på tlf. 48 18 86 31 og tal med Sjanne eller Bo i Sekretariatet.

Vi håber, at rigtig mange møder op.

Venlig hilsen Kommunikationsudvalget