Skip to main content

Klubmesterskaberne 2012

Klubmesterskaberne blev afviklet i weekenderne den 18. – 19. august, hvor juniorer, mid-age, seniorer og veteraner dystede, og den 25. – 26. august, hvor det gjaldt klubmesterskaberne for damer og herrer.

Klubmestre 2012
Damer:             Julie Holm Hansen
Herrer:            
Christian Gløët

Junior:            
Christian Gert Hansen
Mid-age:           Camilla Wagner Pedersen
og Henrik Johansen
Seniorer:          Mary-Ann Frydendahl og Frank Ivanhoe Nielsen
Veteraner:        Kirsten Schaefer Hansen og Arne Sünksen

 
Runner up’s 2012
Damer:             Mary-Ann Frydendahl
Herrer:            
Michael Kaae Brund

Junior:             Niklas Høg-Andersen
Mid-age:           Gry Valsø og Henrik Christensen
Seniorer:          Dorte Runge-Moos og Jes Nielsen
Veteraner:        Karen Stentoft og Torben Davidoff

 

KM for damer og herrer 25. -26. august
Der var tilmeldt 6 damer og 36 herrer, og de fik nogle gode golfdage, hvor ugens forud-sigelser om dårligt vejr næsten blev gjort til skamme.

Julie 2012 pokal Det var på forhånd vurderet, at der ikke ville blive spænding om udfaldet. Alligevel forsøgte Mary-Ann Frydendahl at skabe spænding ved i første runde at runde i 38, to slag bedre end Julie Holm, men ved rundens afslutning, havde Julie taget et forspring på tre, og hun så sig ikke tilbage herefter.
Mary-Ann kom ind efter første runde med en margin på 10 ned til nummer tre og forblev på andenpladsen gennem resten af turneringen. Der blev vist flot spil!
Tillykke til Julie, der med +23 blev klubmester hos damerne.

Hos herrerne startede Rasmus Brock Pedersen med at gennemføre de første ni huller i 33 slag, hvilket var to mindre end den senere runner up og fire slag mindre end den senere vinder.
Lidt spænding blev det altså også til hos herrerne, men Christian Gløët valgte dog allerede på de sidste ni huller at sætte tingene på plads ved kun at anvende 32 slag – fire under par. Dermed sluttede Christian første runde i -2 på en sikker førsteplads, en placering han ikke veg fra. Michael Kaae Brund spillede runden i par, hvilket placerede ham efter første runde på en anden plads to slag efter Christian.

Christian G 2012 pokalMichael, Rasmus og Anders Bonnichsen afleverede scorekort for anden runde med en score på hhv. -1, -2 og par, hvorved afstanden mellem de tre, der gik efter andenpladsen kun var to slag inden sidste runde. Samlet efter anden runde var scoren -1, par og +1, hvilket viser stor styrke.

Tingene blev dog sat på plads til sidst og forudsigelserne blev indfriet, da Michael med en 69'er i tredje runde tog andenpladsen i samlet -3 med Anders i +1 og Rasmus i +3. At Christian blev klubmester var ventet, men at scoren blev på hele -10 var over det forventede hos tilskuerne.
Tillykke til Christian, der med -10 blev klubmester hos herrerne.

Der blev i turneringen præsteret en masse birdies, men specielt 2 eagles på hul 13 og en enkelt på hul 4 var med til at krydre resultatvisningen.

Tilskuere 2012 hul 15Højen ved hul 15 var igen i år stedet, hvor tilskuer samledes. Vores restauratør, Jesper Paulsen, havde sørget for, at der her kunne nydes en sandwich på finaledagen, hvor 3 voldsomme regnskyl fik både spillere og tilskuere til at søge dækning.

Afslutningsvis samledes alle i restauranten til præmieoverrækkelse for samtlige 9 rækker. Vores formand Svend Krogstrup forestod selve overrækkelsen.

Klubmestre 2012

Klubmestre 2012

Turneringsudvalget
v. Jens Erik Krabbe og Lise Dalgaard