Skip to main content

Pro-situationen

Bestyrelsens udmelding omkring pro-situationen var i første omgang noget kortfattet.
Det skyldes, at vi mente, det var vigtigt at få orienteret vores medlemmer hurtigt om den pludseligt opståede situation. For at uddybe, hvad der er sket, kan vi supplere med følgende.

Jan Frej opsagde den 25. september 2013 den aftale, som han havde indgået med MGK den 8. maj 2013 om at være Head-pro i Mølleåens Golf Klub fra den 1. januar 2014.

Det var han efter bestyrelsens opfattelse ikke berettiget til. Kontrakten var indgået for en 3 årig periode startende den 1. januar 2014, men kunne i løbetiden opsiges med 6 måneders varsel, hvis samarbejdet ikke fungerede til en parts tilfredshed. Jan Frej opsagde imidlertid kontrakten, før den var trådt i kraft, angiveligt fordi han havde fået et bedre tilbud fra Silkeborg Ry Golfklub.

Vi er uforstående overfor, at Jan valgte at misligholde sin kontrakt som Head-Pro i Mølleåens Golf Klub. Dette tillidsbrud betød, at bestyrelsen efter at have overvejet andre muligheder, besluttede at afslutte samarbejdet med Jan Frej og dermed også med Rolf, hvis kontrakt var bundet op på, at Jan Frej havde en kontrakt med MGK.
Den opståede situation krævede hurtig handling fra vores side, hvorfor vi igen afsøgte markedet.

Brund-1Michael Kaae BrundHer faldt vores valg på Michael Kaae Brund, som tidligere har været Head-pro i Frederikssund og Gilleleje Golfklub.

Valget af Michael blev taget ud fra de samme kriterier som sidst, altså at han skulle kunne varetage vores proshop, træne vores breddemedlemmer samt give vores elite og juniorafdeling kvalificeret træning.

Vi har også lagt vægt på Michaels sociale kompetencer samt hans ønske om at drive en proshop med et højt serviceniveau over for både medlemmer og gæster.

Vi har et godt kendskab til Michael, da han er medlem af MGK og har spillet på vores 1. hold i sæsonen 2012.

Vi har aftalt med Michael, at han hurtigst muligt vil give en introduktion af sig selv.

Vi kan naturligvis kun beklage den opståede situation, dog er vi af den overbevisning, at den nye løsning til fulde vil leve op til alles forventninger.

Bestyrelsen den 16. oktober 2013